Vi har gennem mere end 10 år brugt Per som sparringsparter til vores online markedsføring. Per har på mange af vores projekter været en dygtig tovholder, hvor der altid har været god kommunikation og rettidige tilbagemeldinger. Har været hurtig til at sætte sig ind i forskellige problemstillinger, og altid udført arbejdet med interesse og præcision, som passer perfekt ind i vores virksomhed.

At Per er udstyret med en vis portion humor, gør også at samarbejdet glider lettere i en hverdag, hvor tingene går stærkt. Bedste anbefalinger herfra

Peter Engsig, Printerpatroner.dk

Vores samarbejde med Allerup & Co. om online markedsføring af engsig.dk har levet fuldt op til vores forventning om, udbytte, seriøsitet og eksekvering. Der er altid blevet lyttet til vores ønsker, og Allerup & Co. har altid ydet den bedste indsats for at opnå vores fælles mål.

Per er utroligt dygtigt, velforberedt og god til at komme med relevante forslag til forbedring af vores online markedsføring. ENGSIG KONTOR kan kun give vores største anbefaling til at bruge Allerup & Co. til online markedsføring.

Dennis Pilgaard, Engsig.dk

Allerup & Co administrerer både vores Adwords og SEO – og har gjort det i mange år – og jeg er meget tilfreds. De ved, hvad de snakker om, og man kan altid få råd og vejledning i forhold til de forskellige emner, der kan opstå, når man har en webshop.
Kan varmt anbefales!
Mette Glerup, Bettekun.dk