Indgår du et samarbejde med os, kan du være sikker på, at vi arbejder for din synlighed – og din bundlinje. Et samarbejde kan skrues sammen på flere måder – alt efter opgavens kompleksitet. Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt os i dag.

Afregning efter timeforbrug

Har du en konkret opgave, vil vi ofte afregne vores faktiske timeforbrug. Det kan være, at du blot vil have lavet en teknisk gennemgang af din hjemmeside, eller skal bruge en uvildig rådgiver til konkrete spørgsmål. Timeprisen afhænger igen af opgavens kompleksitet og omfang. Timepris varierer fra 600 til 1050 eks. moms.

Løbende samarbejde, abonnementsaftale

Hvis du engagerer os til eksempelvis at varetage optimering af dine AdWords, eller til søgemaskineoptimering, vil vi typisk indgå en fast, løbende aftale. Enten baserer vi en sådan aftale på dit forbrug til Google AdWords, eller på et budgetteret månedligt timetal. Med en løbende aftale sikrer du dig, at der kontinuerligt arbejdes med tingene.

Aftale med no cure, no pay?

Indgår du en aftale om søgemaskineoptimering eller AdWords optimering med os, er vi faktisk ret sikre på, at vi vil kunne forbedre din synlighed. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig en pengene-tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds med indsatsen efter 6 måneder.

I praksis definerer vi sammen mål for arbejdet. Har vi ikke nået disse mål efter de første 6 måneder, kan du få det fulde indbetalte beløb retur.

Vil du høre mere om denne mulighed, så kan du se kontaktoplysninger her.