Succes online handler primært om to ting: Flere kunder i butikken – og at få mere ud af de kunder, som allerede finder vejen forbi din hjemmeside. Når du skal lægge en strategi for din online tilstedeværelse, kan du derfor arbejde med begge elementer: Trafikskabelse og konverteringsoptimering.

Hvad du skal prioritere, afhænger i høj grad af, hvor du er i dag. Det kan du blandt andet få afklaret, ved at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Få hjælp til overblik, strategi og eksekvering

Hos Allerup & Co er vi eksperter i online markedsføring. Du kan blandt andet bruge os til:

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, eller SEO, handler om din synlighed i søgemaskinerne, og ikke mindst om at forbedre den. Vi har arbejdet med SEO siden 2006, og har fingeren på pulsen, når det gælder moderne søgemaskineoptimering, der også holder de næste 10 år.

Google AdWords optimering

Hvis du lever af besøgende på din hjemmeside, kan du med fordel anvende Google Adwords. Måske bruger du det allerede, eller måske er du ikke kommet i gang endnu. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AdWordsbudgetter.

Facebook annoncering

Facebook er blevet en kanal, som det er dumt at overse. Samtidig skal du, som ved al anden betalt markedsføring, være på vagt. Du kan nemlig nemt komme til at brænde dine penge af. Vi kan hjælpe dig med at sikre rentabilitet i dine Facebook annoncer.

Konverteringsoptimering

Sidst, men ikke mindst, kan du med konverteringsoptimering sikre dig, at du får det maksimale udbytte af dine besøgende. Konverteringsoptimering består af lige dele mavefornemmelse, test, brugerundersøgelse og ikke mindst sund fornuft.